Uncharted: The Lost Legacy için yeni video yayınlandı!

PlayStation 4'ün özel oyunu Uncharted: The Lost Legacy için yeni video yayınlandı. Aksiyon dolu yeni fragman haberimizde.

Uncharted: The Lost Legacy için yeni video yayınlandı!

PlayStation'ın belki de en çok sevilen oyun serisi Uncharted, Aralık ayında yeni bir oyunu ile karşımıza çıkmıştı. Uncharted 4: A Thief's End ile seriyi noktaladığını söyleyen Naughty Dog, Uncharted: The Lost Legacy'i duyurmuştu.

Uncharted 2'deki Chloe Frazer ve Nadine Ross'un yer aldığı Uncharted: The Lost Legacy, serinin ilk defa Nathan Drake'i barındırmayan oyunu olacak. Hazine avcılığından emekliye ayrılan Nathan Drake, bu oyunda yerini Chloe Frazer ve Nadine Ross'a bırakıyor.

22 Ağustos 2017 tarihinde PlayStation 4 için Türkçe dublaj ve altyazı seçeğeni ile çıkışını gerçekleştirecek olan Uncharted: The Lost Legacy'nin, yeni fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Uncharted: The Lost Legacy, yeni bir serinin başlangıcı mı olacak yoksa tek bir oyun ile mi kalacak henüz bilinmiyor. Ancak Naughty Dog emek emek yarattığı seriyi, PS4 ile sonlandırmayacak ve bunu yeni nesil olacak olan PlayStation 5'e taşıyacaktır.