Little Snitch 4 ile internetinizi yönetin!

Little Snitch 4 uygulaması ile internet bağlantınızın tamamını kontrol altına alabilirsiniz. İşte sunduğu özellikler ve güvenlik ile fark yaratan Little Snitch 4'ün incelemesi!

Little Snitch 4 ile internetinizi yönetin!

Uygulamalar, internet'e bağlanır bağlanmaz, bağlantınızı istediğiniz yere veya istedikleri yere gönderebilir. Çoğu zaman bunu yararınıza yaparlar. Ancak bazen izleme yazılımı, truva atı veya diğer kötü amaçlı gibi yazılımlar bağlantınızı hackerlar ile payalaşabilir. Fakat hiçbir şey fark etmezsiniz, çünkü bunların hepsi gizli yapılır.

Little Snitch 4, internet bağlantılarının nereye gittiğini görünür kılıyor ve kontrolü sizin elinizde tutmanızı sağlıyor.

Uyarı Modu sayesinde; bir uygulama internet üzerindeki bir sunucuya bağlanmaya çalışırsa, Little Snitch, bağlantıya izin verip vermeyeceğinize karar vermenizi sağlayan bir bağlantı uyarı gösterir. Rızanız olmadan hiçbir veri aktarılmaz. Kararınız hatırlanır ve gelecekte otomatik olarak uygulanır.

1499511041_little-snitch-4-incelemesi.png

Ancak internete bağlanmak isteyen uygulamalardan gelen çok sayıda bildirim sizi bunaltabilir. Sessiz Mod sayesinde Little Snitch 4 güvenli bağlantılara sizin için izin veriyor ve bağlantınızı sessiz sedasız güvence altına alıyor.

Ağ İzleyicisi özelliği ile tüm veri trafiğinizi görüntüleyebilirsiniz. İnternet ağınızın etkinliğini üç açıdan inceleyebilirsiniz. Bunlardan ilki; bir uygulama ve sunucu listesi, ikincisi tüm dünyadaki bir bağlantı ağı ve üçüncüsü ise bir saatlik veri trafiği geçmişi.

Şimdiye dek internet bağlantınızın nereye gittiğini ve verilerinizin nereye gönderildiğini bilmek ister misiniz? Network Monitor özelliği sayesinde Mac'inizin bağlı olduğu tüm sunucuların konumunu etkileşimli bir dünya haritasında görebilirsiniz. 

1499511046_little-snitch-4-incelemesi-1.png

Gerçek Zamanlı Trafik Diyagramı özelliği sayesinde son bir saatin detaylı bir trafik geçmişi, bireysel veri bağlantılarını analiz edebilirsiniz.

Sadece macOS'te yer alan Little Snitch 4'ün deneme sürümünü buradan indirebilirsiniz.