Lamborghini akıllı telefon üretti!

Lamborghini akıllı telefon en sağlam malzemelerden yapılmış ancak akıllara zarar fiyat etiketine sahip.

Lamborghini akıllı telefon üretti!

Tonino Lamborghini, ünlü spor otomobillerinin markasını giyen lüks telefonları yapan şirketin adıdır. Şirket, en yeni Android akıllı telefon portföyüne ek olarak Alpha-One modelini duyurdu ve Lamborghini arabası gibi ucuza gelmeyecek lüks bir telefon ortaya çıkardı.

Bu nedenle, yeni Alpha-One akıllı telefon, tüm bütçelere uymayan bir fiyatla geliyor. Bu lüks telefonu almak isterseniz, aylık 2,500 dolar vermeniz gerekecek. Yeni Lamborghini markalı akıllı telefon, bu hafta başlayarak sırasıyla Harrods ve Dubai Mall'dan alabileceğiniz İngiltere ve BAE'den satın alabilirsiniz.

Tonino'ya göre, Alpha-One, el yapımı İtalyan deri ve sıvı alaşım ("titanyumdan daha güçlü") gibi "en iyi malzemeler" ile özel olarak korozyona direnç göstermek için üretilmiştir. Lüks telefon, optik ve dijital dengeleme özellikli etkileyici, 20 megapiksellik arka kamerası ve Dolby çift hoparlör içeren çift SIM desteği ile birlikte geliyor.

Alpha-One, içeride oldukça modası geçmiş bir Qualcomm Snapdragon 820 işlemci, 4GB RAM ve 64GB genişletilebilir bellek içeriyor. Telefon 3.250 mAh batarya ile geliyor ve Quad HD (2560 x 1440 piksel) çözünürlüğe sahip 5,5 inçlik bir ekrana sahip.

Son olarak, telefon Android 7.0 Nougat işletim sistemiyle birlikte piyasaya çıktı ancak, gelecekte önemli bir OS güncellemesi beklemeyin.