Galaxy Note 8 tanıtımını canlı izleyin!

Samsung'un önümüzdeki günlerde tanıtacağı Galaxy Note 8'in tanıtımını canlı izlemenin yolları haberimizde!

Galaxy Note 8 tanıtımını canlı izleyin!

Samsung, aylardır sızıntılara konu olan phablet amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy Note 8’i en sonunda düzenleyeceği Unpacked etkinliği ile resmen ilan edecek. Etkinlik bugün düzenlenecek.

Galaxy Note 8, tasarım olarak Galaxy S8 modellerine benzeyecek ancak, özellik açısından biraz daha gelişmiş olacak. Ayrıca ekranının da daha büyük olacağını söylememize gerek yok. 

--> 

Bildiğiniz gibi Samsung, New York'ta yapılacak özel bir etkinlik sırasında Note 8'i tanıtacak. Çoğumuz bu etkinlikte bulunarak canlı tanıtımı izleyemeyecek ancak, Güney Koreli üretici, ilgilenen herkese bunu yapmanın çeşitli yollarını sunuyor. Aşağıda Galaxy Note 8 etkinliğini canlı olarak nasıl izleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.

YouTube canlı yayını

Unpacked 2017 Uygulaması

İndirin: Android | iOS

 Unpacked etkinliğini Samsung'un Unpacked 2017 Uygulaması ile izleyebilirsiniz. Şu anda uygulama, büyük güne doğru ilerleyen bir geri sayım sayacına sahip ancak, zaman geldiğinde orada akışı izleyebilirsiniz. Ayrıca, Samsung'un bugüne kadar yayınladığı bazı içerik ve teaser videolarını da bu uygulamada görebilirsiniz.

1503325457_unpacked-2017app.jpg

Samsung Unpacked web sitesi

 Sonuç olarak her şeyi Samsung'un özel web sayfasında izlemeyi de seçebilirsiniz. Bağlantıyı yer imi haline getirin ve alarmınızı ayarlamayı unutmayın. Unpacked 2017 etkinliği Türkiye saati ile 18:00'da başlayacak.