Edgar Davids, LoL davasını kazandı!

Bir zamanın efsanevi futbolcuları arasında yer alan Edgar Davids, League of Legends ile olan davasını kazandı. Bu dava LoL'e pahalıya patladı.

Edgar Davids, LoL davasını kazandı!

Dünyanın en çok oynanan online oyunları arasında yer alan League of Legends, geçtiğimiz haftalarda bir dava ile gündeme gelmişti. Dönemin efsanevi oyuncularından Edgar Davids, LoL'e ilginç bir dava açmıştı. Edgar Davids, LoL'e eklenen Şimşek Santrafor Lucian kostümünün kendisine tıpatıp benzediğini ve bu yüzden telif davasını açtığını duyurmuştu.

Edgar Davids'e, saçından tutun da ikonikleşmiş gözlüğüne kadar tıpatıp benzeyen Şimşek Santrafor Lucian kostümü davası bugün sonuçlandı. Riot Games; davayı kazanan Edgar Davids'e, telif haklarını ihlal ettiği için bir ücret ödeyecek. Ancak bu telif ücretinin ne kadar olacağı kesin olarak bilinmiyor.

İddialara göre; Riot GamesEdgar Davids'e satılan Şimşek Santrafor Lucian kostümlerinin tüm gelirlerini verecek. Bundan sonra satılacak Şimşek Santrafor Lucian kostümlerinin gelirleri de yine ünlü futbolcuya verilmeye devam edecek. Ancak bunun bir iddia olduğunu yine belirtelim.

1502617594_simsek-santrafor-lucian.png